måndag 19 september 2011

Ett år till idag + bilder

Då var det dax för födelsedag igen, ett år äldre och lite klokare är jag nog! =) Hade kalas hemma igår, det var jättetrevligt och kändes som att presenterna hade ett visst tema, fick många bakformar i olika färger, en visp och fina servetter mm! =) Bilder kommer ikväll, jag orkade inte pyssla med dem igår, första gästerna kom vid 13.30 och sista for 19. Hittade en bild på vispen i alla fall som jag fick av min kusin M! =)


Testade att göra veganmuffins, i varianten choklad och zucchini, det funkade också, dock inte lika höga som de andra men smakade bra. Hittade ett tips på nätet att man kunde koka linfrön, sila dem och använda spadet. =)

Kakbordet:Inatt har det varit kallt ute, frost på taken när jag vaknade och solen sken, tur att jag klippte ned mina stackars tomater och hängde in den i lördagskväll, annars hade de nog frusit. Ska ta hand om övriga saker på balkongen i eftermiddag + ta lite sticklingar av olika saker och se om de klarar vintern! Sen blir det nog att ta itu med disken efter gårdagens kalas också!

Fick detta av Stevie idag:

 
Bilder på presenter och kort kommer i nästa inlägg! =)


4 kommentarer:

 1. Jag ställer mig i kön av folk som vill gratulera!Hoppas du får en härlig födelsedag! Kramar

  SvaraRadera
 2. Ett stort grattis på födelsedagen :D
  Kram

  SvaraRadera
 3. Klart du ska ha pannkakor på din dag :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Grattis på födelsedagen! Kram

  SvaraRadera