söndag 9 oktober 2011

Dansmara i Skellefte

Höstens andra dansmara hamnade vi i Skellefte(å) och dans på Folkparken, det blev en 2 dagars denna gången också! Expanders och Blender i fredags 20-02 och Expanders och Kindbergs lördag 20-02, så var upplägget och vi testade det! Fredagen var helt klart den bästa, toppenband, bra med folk och en massa trevliga dansare! =) Orkade dock inte helt och hållet, men dansade så mycket jag bara kunde och hittade lite nya trevliga dansare också!

Lördagen steg vi upp och åt frukost, sedan vilade en av oss medan vi andra tog oss ned på staan och Röda korset, provade en hel del kläder, vissa såg helt galna ut! =) Hittade dock en stickad väst/ärmlöskofta som är jätteskön och värmer gott för endast 50 kr! =)
Sedan gick vi vidare och kollade i olika affärer, köpte lite te åt mamma och mig, kollade in nya sushibaren men åt inget där, vet i alla fall var den är nu!
Lunch blev det på Frasses, där vi också träffade på Frank Andersson, inte så lång som man tror den mannen, han var tydligen också hungrig, kanske jobbigt efter en Ladies Night kväll i Skellefte! =)
Kikade runt lite till, köpte en spetströja på Indiska på rean, sedan drog vi oss tillbaka till hotellet, vilade och åt sedan middag på Tatung, hann få det sista bordet.
En snabb promenad till hotellet, fixade det sista och åkte till dansen, Kindbergs hade börjat så missade inget speciellt. Måste säga att de inte är helt i min smak, fåtal låtar som lät riktigt bra, många var bara tråkiga traditionella dansbandslåtar! Mycket mindre folk och klart högre medelålder, vi var många som trodde att det skulle vara fler från fredagen där, men då misstog vi oss. Så vi gjorde det bästa av kvällen och dansade det som gick och med de som fanns! Hade några mysiga danser men inte samma sak som fredagen!

Kom tillbaka till hotellet efter 2.30 och en fikapaus på Statoil, sov sedan väldigt gott efter att en gäst nedanför levt rövare, men sen lugnt! Steg upp, tog en dusch och åt frukost, betalade för oss och sa hejdå och kramade om våra kompisar. Roligt att träffa dem igen och kul att vi kan bo på samma ställe och umgås en danshelg! =)

Körde hem seg som attans och bråkiga ögon, stannade till i Lövånger och köpte godis, körde sedan nästan hem innan jag fick stanna och ta lite ögondroppar, sedan när vi närmade oss Sävar så började det regna och sedan har det gjort det med varierande styrka resten av dagen. Körde hem syster, sedan mina saker, plockade med mig regnkkläder och körde hem bilen till mamma. Väl där fick jag och syster som hittat dit, pannkaka och sedan cyklade jag hem i sakta mak. Har inte gjort mycket sedan dess, sett ikapp lite serier, fikat och gjort ett beställningskort. Nu ska jag ta mig till sängen och sova, orkar inte mer och borde nog ha sovit för längesen! =)

16 kommentarer:

  1. Förstår att du är trött, men det låter som att du har haft en trevlig helg. Det blev mest lite nya höstkläder både till mig och sonen. Får ta och visa upp lite till veckan vad jag har shoppat :) Sov så gott nu, är själv på väg till sängen. Kram

    SvaraRadera
  2. Godmorgon i stugan! Hörs ju som din helg blev riktigt bra! Då hade din förkylning gett med sig förstår jag, så gott! Kramiz

    SvaraRadera
  3. Hej vännen!
    Efter en sån mysig helg så sov du väl gott inatt?
    Här börja det regna igårkväll och gjorde så hela natten.
    Har sovit två timmar inatt så jag känner mej ganska mör.
    Värken är lite bättre.
    Kul att du hitta lite kläder.
    Ibland funderar jag på om jag ska byta blogg när det är så många som har svårt att komma in till mej och kommentera. Men vet inte vad jag ska välja.
    Ha en bra dag.
    Kramar från Gun-Britt

    SvaraRadera
  4. Hej och god förmiddag på dig vännen:)

    WOW vilken helg du har haft det låter jättetrevlig och jättemysigt:)

    Efter allt detta så förstår jag att du är mycket trött:)Hoppas att du får tid och möjlighet att ta det lite lugnt och vila dig och ta igen dig:)

    Min helg har varit mycket bra har fått vila, ta igen mig, myst mycket med min kära dotter och sambo och även pysslat:)
    Så jag är super nöjd och redo för en ny vecka nu:)

    Ha en underbar måndag och vecka, var rädd om dig och ha det bäst:)

    Massor med kramar från din lilla vän Inger ♥:)

    SvaraRadera
  5. Hoppas att du får en bra arbetsdag, Måndagar känns alltid långa. Själv har jag 2 nätter att göra med start inatt. Kram

    SvaraRadera
  6. Vilken helg du har haft. Du skulle nog ta ett par dagars semester efter en sån pärs, men det verkar som ni har haft en rolig helg och då går det mesta.... KRam

    SvaraRadera
  7. Hej!

    Det blev alldeles rätt. Har svarat dig nu. :-)

    Kram!

    SvaraRadera
  8. Ja då förstår jag du har ont lite i fötterna :)

    SvaraRadera
  9. Låter skönt att du kan vila mellan arbetet, här har jag nog jobbat på bra hemma med städ och annat. Fått sova en stund med men nu är det dags för jobb snart. Ha en skön kväll. Kram

    SvaraRadera
  10. Godmorgon i stugan denna tisdag! Här har vi nästan åtta plus idag och det gör mig väldigt glad! Kramiz

    SvaraRadera
  11. Maten var underbar, behandlingen lika så....helt underbart! Hade lätt kunnat stannat längre :)

    SvaraRadera
  12. Hej vännen!
    Har sovit åtta timmar men är lika trött som jag skulle varit vaken hela natten.
    Men mediciner och värk gör sitt till att jag är en trötter.
    Nu verkar det som det går åt rätt håll med Bloggen en som har haft svårt att lämna kommentarer kan göre det nu.
    Burr idag är det kallt är +5.
    Igår gjorde jag så mycket så idag ska jag ta det lugnt tror jag.
    Är du kurant från din snuva nu?
    Ha en bra dag
    Kramar från Gun-Britt

    SvaraRadera
  13. Det låter ju super härligt :)

    Ha de gott.
    Kram Gurkiss

    SvaraRadera
  14. Å herre gisses!!!! Vilken hel helg *ler*

    SvaraRadera
  15. De nya hörappareterna var inte så bra på jobbet, så jag tar de gamla och får be om att de höjer ljudet på de nya. Hoppas att du har haft en bra dag på jobbet. Kram

    SvaraRadera
  16. Låter som du haft en toppenhelg. Dansmara har jag aldrig hört om.

    SvaraRadera