måndag 7 november 2011

Min helg i Sorsele =)

Jag var ledig onsd-fre förra veckan och det var rätt så skönt, kändes att det behövdes lite lugnare dagar! =)
I onsdags var jag på banken och fixade lite, måste ju ha lite koll på mitt ppm och annat. Sedan mötte jag en kompis på Göteborg och åt en god plocktallrik + vi delade på en stor chokladboll, en av de bättre jag ätit + man får ju glass till också, mätt och belåtna blev vi! =)
På kvällen blev det middag på Taj Mahal med goda vänner, hade en trevlig kväll, bra början på ledigheten helt klart! =)

Torsdag cyklade jag upp till lassa, har problem med min högra fot som sväller nästan konstant, så de gjorde en koll av venerna i höger ben, allt såg bra ut föutom att jag samlade lite vätska i nedre delen. De skulle skicka svaren till min vårdcentral, så får se vad som händer senare. 
Efter det cyklade jag till mamma, åt lunch med henne och lånade sedan bilen. Systra och jag åkte sedan upp till Sorsele och hälsade på hennes bästis, det tog några timmar och vi gjorde ett matstopp i Åmsele på vägen, funkade fint! Kom fram sent, fick lite fika och sedan en lugn kväll. Såg lite på film, det blev "Gnomeo och Julia"! Väldigt rolig film! =)

Fredag åkte syster och jag till Violas, en klädaffär i Blattnicksele, där fick jag prova en massa kläder och kom till sist därifrån med en fin tröja! Hade säkert kunnat handla mer men det får bli en annan gång. Får ta en bättre bild en annan gång!



Vädret var rätt grått och trist med duggregn, men eftermiddagen blev trevligt, åkte och hälsade på en bloggvän som jag inte träffat irl förut och vi hade en bra stund, pratade mycket om lite av varje + såklart pyssel då vi båda pysslar. Hon hade en fint pysselrum och jag blev inspirerad att ordna i mitt Shoppade lite saker också, då hon och en vän har haft pysselaffär och hade lite kvar från det. =)


Sedan blev det dax att åka tillbaka, var tydligen några som var sugna på mat, så blev pizza till middag! Det var gott! =) Testade att spela lite Halo Reach och sedan såg vi på filmen "Greta", inte direkt den komedi som vi hade väntat oss utan mer ett drama! Ur pysselsynvinkel så var det coolt hur de illustrerade när hon skrev i sina anteckningsböcker! =)

Lördag blev det en tur till Dollarstore i Arvidsjaur, fortfarande tråkigt väder men det var skönt att göra något, inte mycket öppet annars när det var Allhelgona helgen! 



Shoppade lite diverse saker och hittade lite till pyssel också, så det var trevligt, en bra och välorganiserad affär! =)






När vi kom hem så blev det norrländska tacos, fick ta en tur till affärn och komplettera, sedan ägnades kvällen åt film, vi såg "Bolt" och "Bunraku", två bra men otroligt olika filmer! =) Bunraku var lite ovanlig men bra ändå, systra och hennes kompis såg ut som solar när Gackt var med i scenerna! =)

Söndag var det dax att packa ihop, åt frukost/lunch tillsammans och fikade efter att systra och hennes kompis hade bytt ut den gamla bilstereon tll den nya, sedan en åktur och lämnade en luffarslöjdängel till min bloggkompis och efter det så drog vi hemåt. En lång resa med regn och dimma, jobbigt väder men med ett toastopp i Åmsele och ett stopp hos pappa i Vindeln så gick det rätt bra. Kom hem vid 17tiden och direkt ned i tvättstugan, sedan matköp på Olles, rolla kläder pga katter och mer tvättande. Slöade i soffan mellan turerna till tvättstugan och såg på tv! =) 

Det var min helg, har haft det bra och rätt lugnt och skönt, ändå var det segt att kliva upp imorse men har jobbat och kom hem till en pysslig kväll framför tv.n, klar med några saker och påbörjat andra! =)

1 kommentar:

  1. Hej vännen!
    Det här inlägget hade jag missat. Vad mycket roligt det hände den helgen för er. Och så mycket fint du köpte. Alltid kul att hitta pysselsaker sånt kan man ju inte låta bli att köpa.
    Igår var det ett räknande av pärlor tog tid att trä upp dom på garnet. Hann inte börja sticka. Ska försöka hinna med och göra lite till nästa torsdag.
    Igår var det kallt frös som bara den inga vantar och hade bara en fleecetröja på mej när jag kom hem var det +1
    Visst är det kul projekt med Hjärtekatterna. Ska väl göra några till är det tänkt eller om jag gör syskondjur.
    Ha en bra dag.
    Kram från Gun-Britt

    SvaraRadera