måndag 17 augusti 2015

Första dagen på jobbet efter mammaledighet nr.1

Tillbaka på jobbet efter att ha varit hemma i nästan 7,5 månad med Allan, kändes lite udda att fara hemifrån imorse utan att han var med. Det har dock gått bra och vi har en ganska lugn vecka så lite mjukstart är alltid bra. 
Allt har gått bra här hemma också, så det är skönt, de har haft fullt upp nu när mannen är pappaledig, på onsdag ska de gå på babysim också, så hoppas det går bra.

Varit på möte på lassa idag, pappa åkte in akut förra måndagen med en stroke, dock så har han blivit piggare men har mycket träning kvar att göra innan han kan gå och röra sig utan stöd. Tur att en bekant till honom såg hur det var fatt och skickade in honom hit med ambulans i tid. 
Så det har varit lite fullt upp nu, även tränat Allan i att bara amma endast morgon och em/kväll under hela förra veckan, så att omställning till att jag börjat jobba ska gå smidigare och det funkar rätt bra. Endast jag som måste pumpa en gång på dagen annars blir det för jobbigt för mig, men det går hyfsat bra än så länge.

Dax att sova så att jag är mer vaken imorgon på jobbet, har lite möten som vi ska gå på.

4 kommentarer:

 1. Du milde så fort tiden går. Jag förstår att det blir tomt utan Allan, men du vänjer dig snart! Kramar

  SvaraRadera
 2. åhh hoppas att det går bra för din pappa. :/ Min pappas bror fick en stroke på jobbet för några år sedan så det var också tur att han kom inte till sjukan i tid!! ♥ Idag mår han bra och är helt återställd. Kramar

  SvaraRadera
 3. Svar: Tallinn är helt klart värt ett besök! :)

  SvaraRadera
 4. Visst är det läskigt! Jag hade aldrig vågat, är för feg. :P Men vilka framsteg för din pappa, man måste låta det ta sin tid, huvudsaken att det går åt rätt håll. :) Trevlig helg!! Kram

  SvaraRadera