måndag 3 maj 2010

Dans och Bodaborg

I fredags styrde vi kosan mot Skellefteå, en grå och regnig färd men vi kom fram utan problem, ramlade in på MAX och åt middag innan vi körde till hotellet och installerade oss där!

Väldigt mysigt hotell och trevliga rum, strax efter oss kom K & C, så släppte in dem och sedan blev det att göra sig i ordning för kvällens dans på Rotan i Skelleftehamn.
Vi dansade i 6h till Zlips och Shake, det var mycket folk och lite nytt dansfolk också, men även gamla godingar at dansa med!

Efter dansen hade vi tänkt åka till MAX och äta lite, men det var proppat med ungdomar och polisen stod där också, så vi vände och tog en korv på Statoil istället, där var det mycket mindre folk!

Sov till 9 på lördagen, steg upp och försökte vakna till, sedan blev det frukost och det var gott, vi upptäckte att det var mer dansfolk som bodde där också, så det var trevligt!
10.30 var det dax att åka till Bodaborg, där vi träffade på de andra som skulle vara med och fira att K hade fyllt 40, K hade fått en rosa piké med tryckt text på, han var så tjusig så, även om han inte gillar rosa så var det nog bättre än killen som sprang omkring i en rosa träningsoverall.
Vi spenderade ca 6h på Bodaborg och klarade till sist av 9 banor, så det kändes väldigt bra, bara 6 st som vi inte riktigt lyckades lösa... men å andra sidan har jag bara klarat 2-3 st tidigare så det är en klar förbättring!

Efter Bodaborg åkte vi ned på stan, trött och hungriga för att äta middag på Lilla Kina, vi fick mycket mat men vattnet kostade 10 kr, förstår inte varför de ska ta så mycket betalt för kranvatten.
Efterrätten blev köpt på Statoil, glass och sedan åkte vi tillbaka till hotellet och vilade lite innan det blev dusch och en ny danskväll på Rotan!

Det var ännu mer folk på lördagens dans och blev fullt rätt snabbt, så det blev lite trångt och knuffigt men jag hade en toppenkväll och vi avslutade med MAX efter dansen, det var betydligt mindre folk där och vi kunde äta i lugn och ro!

När jag vaknade på söndagen så kändes det att vi hade dansat och varit på Bodaborg, jag har blåmärken lite överallt och träningsvärk, men det har det varit värt, lite ont i fötterna och vaderna efter dansen också!

Efter frukost så sa vi hejdå till K&C, åkte ned på stan och kollade in Cubus en sväng, hittade en t-shirt och ett linne, sedan körde vi hemåt, eller jag körde och syster sov av och till. Sista 3 milen hem var en plåga, för då var jag så fruktansvärt trött, men klarade det och skjutsade hem syster innan jag for hem och lämnade av väskan.
Körde hem bilen till mamma, fick lite nackmassage av henne och tog sedan cykeln hem... efter det hände inte många knop hos mig igår!

Idag var det en seg morgon och ont i kroppen fortfarande, så att cykla hit var jobbigt men är på jobbet och ska jobba idag, sedan hem och få håret färgat med lite hjälp av S, så det ska bli kul! Måste bara baka lite också innan dess, kanske muffins!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar