måndag 12 september 2011

Åska imorse + dans

Verkar som att alla jag pratat med utom en vaknade av åskskrällen imorse, tala om att flyga ur sängen, men sen så lyckades jag somna om. Trodde nästan att nåt hade exploderat utanför mitt fönster, det bara skallrade!
Regnar ute nu, också... inte blir man piggare av det heller, så detta kommer att bli en lång lång dag!

Hade i alla fall en bra danshelg i Ö-vik, fredagen var det Voyage, Shake och Blender som spelade och jag fick dansa en hel del! =) Lördagen spelade Expanders, Zlips och Dreams, också en bra kväll men fredagen var bästa denna gången!
Vi hade turen att få sovplats hos systers kompis bror, vilket var helt underbart, blev att köra ca 10 min t o fr dansen men det var helt klart värt det! Lördagen steg vi upp vid 11, somnade efter 4 någon gång, åt frukost och for ner på stan. Blev inte handlat så mycket, men lite sinova, hounung med ingefära (Bondens marknad), lite papper till pyssel och några örhängen på Cubus att demolera till annat pyssel! =)
Lunch blev det på Café Blåbär, focaccia för mig och lasagne för syster, sedan lite kaka till efterrätt, bild kommer! =)

Middag köpte vi på Banzai Sushi (vårt förra favorit café som blivit sushibar) och det blev sushi, så då var vi båda nöjda och efter att ha vilat/läst lite så åt vi middag, duschade och åkte iväg för ännu en danskväll! Söndagen var jag lite seg, syster ännu tröttare, men efter en dusch och frukost så åkte vi hemåt, musik är bra en sån gång, spelade en Bandit Rock cd och mina favoriter Absorbing the pain's först skiva. Väl hemma lastade jag av mina saker, skjutsade hem syster och sedan följde hon och hennes cykel med till mamma, lämnade tillbaka bilen och fick middag, vi har en snäll mamma! =)

När jag kom hem så väntade tvätt, disk, bakning och lite städning, hann med att lusa av lite blommor på balkongen också. Tänkte ta vara på myntan men inte om den är full med löss, samma sak med ruccolan, ska försöka spara frön tills nästa sommar! =)
När väl all det var klart så stöp jag isäng och vaknade som sagt till en rejäl åskskräll imorse! Ikväll är det ME&I klädparty hos mig, så har tagit fram lite fika som får tina medan jag är på jobbet!

5 kommentarer:

  1. Hoppas att det går bra med klädpartyt idag :) Kram

    SvaraRadera
  2. En späckad helg, verkar det som!

    SvaraRadera
  3. Ja, när glamouren släpper med dans och annat så väntar ju verkligheten (disk, tvätt och städ) på en ;)
    Men vad skoj det låter med att fara runt och dansa så som du gör.

    Man kan bli redigt rädd när det åskar. Allra helst om den är precis ovanför!

    Kramisar

    SvaraRadera
  4. Lördagen startade här också med en jätteskräll och sen efterföljande störtregn...Idag har vi regn igen...och storm! Undrar hur jag ska ta mig till jobbet torrskodd...Gummistövlar kanske...Kramiz

    SvaraRadera
  5. Hej vännen!
    Kul med full rulle hela helgen.
    Såna åskskrällar skräms verkligen.
    Du får gärna ta med Awarden.
    Men grrr nu testa jag med annan färg på klickbara ordet men det funka inte ändå. Ska nog komma på hur man gör.
    Tack. Hon som fick kortet blev glad.
    Gick det bra med klädpartyt?
    Få se om jag kan skrutta iväg och posta dina stämplar idag. Har sån nackspärr.
    Tråkväder regnar idag ozå.
    Ha en bra dag.
    Kram från Gun-Britt

    SvaraRadera