söndag 5 september 2010

Recept på fiskbiffar

Fiskbiffar

400g sejfilé, lax eller valfri fisk

1 tsk salt

1krm svartpeppar

1/2 dl hackad dill

2 smk potatismjöl

1½ dl mjölk eller matlagningsgrädde

Sås: 2 dl creme fraiche, 50 g stenbitsrom

1. Skär fiskfiléerna i skivor, 2-3 cm. Lägg i en mixer med kryddor och mixa det.

2. Tillsätt dill och potatismjöl, häll i mjölk, mixa på medelhastighet tills blandningen blivit en smet.

3. Lägg en klick smör i medelvarma stekpannan, klicka i smeten i storlek som pannbiffar, platta lät och stek i 2-3 min på varje sida.

4. Blanda såsen.

5. Servera med potatis eller bulgur, grönsaker och den goda såsen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar