måndag 4 juli 2011

NettieG's Digital Gems Challenge "Once Upon a Paper doll" Part 3

This is the last part of the progressive "Once upon a Paper doll" challenge at NettieG's and this time DeeDee and CeeCee are out shopping together and I think one of them just saw something interesting, so that's why I used one of the girl's talk stickers I got in a prize! =)

So if you participated in the last part of the challenge you already has your image to work with, if not, visit NettieG's store and get the image or images. =)


Det är dax för den sista delen i den progressiva utmaningen "Det var en gång en pappersdocka" hos NettieG och denna gången är DeeDee och CeeCeeute på en shoppingtur och jag tror att en av tjejerna fick syn på något intressant, det är därför jag har använt en av pratbubbleklistermärkena som jag fick i en vinst! 
Om ni missade att vara med i andra delen av utmaningen och inte fick någon av dessa bilderna så kan ni ändå vara med i denna utmaningen genom att besöka NettieG's online affär och köpa bilderna på tjejerna eller bara en av dem!

3 kommentarer:

 1. Hej på dig vännen:)

  Gulligt kort du visar och delar med dig av:) Tyckte mycket om färgvalet:)

  Hoppas att du har en underbar semester att du njuter och har det bara bra:)
  Så trevligt att få åka i väg till kompisar och få vara med på dop:)
  Ser fram i mot att se din dop tavla sen:)

  Tack snälla jag har det bra:) Var ensam i helgen och myste i mitt pyssel rum:) Det blev årets första Julkort och jag glömde helt bort tiden när jag håll på.
  Tittade på klockan och den var två på natten så tiden går fort när man har roligt ha ha ha:)

  Förra veckan var det mycket sol och värme här, i dag är det lite kallare och inte så mycket sol. Tycker det är rätt skönt med sådana dagar i mellan också:)

  Önskar dig en underbar måndag och vecka och ha det bäst:)

  Massor med kramar från din lilla vän Inger:)

  SvaraRadera
 2. Har redan skickat in mitt DeeDee kort till Nettie!
  :)

  SvaraRadera