söndag 3 juli 2011

Semester/Vacation

Jag har lite semesterstängt just nu, men har fått låna en dator och kikar in lite och svarade på 13 kommentarer! Har förinställt lite utmaningsinlägg, så det kommer säkert upp lite till veckan! =)
Jag är nere och hälsar på kompisar en vecka, åkte i torsdags med buss och det gick bra, var lite varmt bara! Igår hade de dop för sin lille son och det var jättefint, hjälpte till lite också med program och annat! De fick en fin liten kofta av mig + en tjusig doptavla som jag gjorde på en canvasram, bilder kommer när jag är hemma igen!
Idag är det ganska lugnt, har sett lite på tv, min väns sambo fick besök av sina syskonbarn, men de åkte vidare och han ska vara barnvakt en stund ikväll! Så det är jag, min kompis, sonen och mormor kvar här. Tror att det är dax för middag snart, så ska väl avrunda här och hoppas på att vi får bättre väder till veckan! =)


I'm on vacation for a week right now, but borrowed a computer and answered 13 comments! =) I have some scheduled blogposts that I hope will turn up next week! 
I'm down south visiting friends, went down by bus on Thursday and it was okay, just a little warm!
They had a baptism for their son yesterday and I helped out with some things, it was really wonderful and they liked the little baptismpainting I made for their son! =)  I will show pics when I get home on Thursday evening!
Today we are just relaxing, my friends boyfriend is babysitting his sisters two sons and we are just hanging out here, my friend, her son and his grandmother! I think it's time for dinner soon, so I have to leave, just hoping we will get some sun for the next couple of days!

10 kommentarer:

 1. Ha det så gott. Kommer du till Krlskoga i år med+ Kram

  SvaraRadera
 2. Då hoppas jag att du får en fin semester nu

  SvaraRadera
 3. Härligt att höra att dopet gick bra igår! :D Igen säng är bättre än ens ege skulle jag vilja säga! ;) Ha en fin kväll nu! Kramar

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!
  Ha det så bra på din semestertripp.
  Nu ska jag slöa, sovrummet är klart och mitt pysselrum är det bara lite som ska ställas på rätt plats.
  Var så skönt guben fixa middag och diska så jag kunde fixa med mitt pyssel.
  Ha det så bra tills vi höres nästa gång.
  Kram från Gun-Britt

  SvaraRadera
 5. Härligt med semster. Håller tummarna för att semestervädret kommer infinna sig ganska så snart. Kul med dop. Det är inte ofta man får gå på sånt. Jag ska faktiskt på ett bröllop i augusti. Samma är det med det. Det är kul att få klä upp sig lite ibland :)

  Ha en superbra semester
  Kramisar

  SvaraRadera
 6. Låter som du har det bra, jag stänger med bloggen under min tripp till sthlm, kommer kanske något via mobilen, men jag är sämst på komma ihåg sånt så det finns inga garantier för sånt :)

  Vilket fin namn han fick :)

  SvaraRadera
 7. Hoppas du får en underbar semester, det förtjänar du! =)

  Det var riktigt trevlig på Skansen även om vi inte såg speciellt många "coola djur". Hoppas på bättre väder nu!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Aha, du är på semester! Hoppas den blir riktigt bra! Kramiz

  SvaraRadera
 9. Hoppas att du har en fin semester! Trevligt att få se dina bilder sedan! kram

  SvaraRadera
 10. Stort GRATTIS i efterskott på namnsdagen!
  :)
  Kram
  Stevie

  SvaraRadera