måndag 3 juni 2013

Min helg/My weekend

I helgen blev det ett försök att se Yohio på torget, såg knappt huvudet på honom och ännu mindre lär ju barnen ha sett som stod bakom alla vuxna. Men då jag gillar hans musik så köpte jag en skiva och ställde mig i kö, insåg att vi ställde oss i rätt tid så hann få den signerat rätt snabbt + affischen som följde med! =)


Efter det cyklade jag hemåt och missade regnet, pysslade på lite här hemma och såg lite tv, sedan blev det en tur in till stan vid 22-tiden för att lyssna på Nowhere Men, har en arbetskompis som spelar trummor i bandet, så det var skoj att jag äntligen kunde höra dem spela! =)Söndagen fick en lugn start, sedan en tur på loppis med mamma, kom hem med ett pussel till sist! Kollade upp det på nätet och såg att någon sålt ett likadant på ebay för ca 500 kr, jag betalade 50! =)

Lånat bild från ebay:Planterade mina nya blommor i en blomlåda och sådde salladsfrön, så får se om allt klarar sig nu! Sedan blev det middag hos syster och en snabb cykeltur hem, surrade lite på skype och gjorde sedan klart ett DT kort!


2 kommentarer:

  1. Jaha, hen är hemma i Sverige och turnerar. Hen är ju jättestor i Japan om jag har hört rätt. Jag har bara hört en låt, så jag vet inte så mycket om hens musik! Kramar

    SvaraRadera
  2. yohio som är en han . bra musik är det som denna unga kille levererar. =)

    SvaraRadera