fredag 20 september 2013

Ett år äldre igen

Igår var min födelsedag, hade hoppats få vara pigg men hostade mig igenom natten och var lite mosig när jag vaknade! Fick dock paket på sängen, en fin lättvikts gjutjärnsstekpanna så den är jag glad för! =)
Sedan blev det smörgåstårta till frukost, kan inte bli mer perfekt än så! =) Fick även ett fint paket av en pyssling i England, en vacker scarf och ett fint kort, det kom även ett kort från Australien! =)

Tack vare halstabletter och annat så klarade jag dagen, hem och vilade med min kille innan vi åkte på torsdagsmiddag och fick en trevlig kväll där med goa vännerna! 
Väl hemma så blev det mer varm dryck med honung, ingefära och citron, ett avsnitt av Mord i paradiset och ännu en hostig natt!

Idag blir det jobb och sedan hem och vila, kort kommer under helgen på presenter och dylikt, blir födelsedagsfika på söndag så ska kurera mig tills dess!

Ha en fin fredag och en bra start på helgen!

4 kommentarer:

 1. Sounds like you had a great birthday even though you were sick Elenor..loz

  SvaraRadera
 2. Då säger jag GOTT NYTT ÅR i efterskott och hoppas din födelsedag blev jättebra trots din förkylning! Kramiz

  SvaraRadera
 3. Det är inte roligt alls med en enveten hosta. Tråkigt att den inte kunde hålla sig undan på din födelsedag! Hoppas du orkade njuta av DIN dag i alla fall! Kramar

  SvaraRadera
 4. God morgon denna söndag! Min Bosse har också drabbats av en envis hosta så han har, av hänsyn till mig, flyttat in i datarummet, där han nu hostar sig igenom nätterna. Kramiz

  SvaraRadera