fredag 18 juli 2014

Lady Anne's Christmas Club July

I made another Christmas card too for Lady Anne's Christmas Club July, this time with an image from Just Some Lines: Puppy - Christmas Trouble.
This one is colored with promarkers and fine liners. The promarkers where a bit to thick for the lamps and I added some gold glitter pen too for the lamps. But the puppy and gifts are colored with promarkers.

I used a dark brown stamp pad to get some color on the edges of the image and mounted it on a Christmas paper I found on sale. Then added a brown cs and the card just needed a little more detail so I added a Christmas sticker too! =)


I'm also adding this card to the following challenges:


14 kommentarer:

 1. Gorgeous card Elenor, I like the sweet image, have a lovely weekend
  Kevin xx

  SvaraRadera
 2. Jag vet att du är duktig på att dansa och dansar mycket. Ska du ner till Malung och deras dansbandsvecka??? Kram

  SvaraRadera
 3. Hoppas att det var ett lyckat 50-års kalas du var på! PS. Hunden på kortet är såå söt! Kram

  SvaraRadera
 4. Beautiful card and I LOVE the puppy image and colors Elenor..Loz

  SvaraRadera
 5. Vilket sött kort..
  Aha, läser det jag flytt i denna värmen är ingen hit. Men bra att rensa ut en massa innan som du har gjort. Kram

  SvaraRadera
 6. Hej vännen!
  Trist om han håller på sin lägenhet och förråd tills han flyttar.
  När vi flytta hit lämnade vi vår lägenhet tidigare, Skönt så man slapp betala två hyror en månad. Gissa om vi blev glada när dom sa att dom som tack tog städningen så det behövde vi inte tänka på. Men det är ju klart att man städar, fönsterna lämnade jag över med ett glatt leende till dom.
  Mina cykelturer blir på motionscykeln.
  Vilket härligt läge ni får på balkongen. Inte likt mej har inte en blomma på balkongen i år.
  Våra snälla grannar som vi får grönsaker och fisk av, har blivit av med massa på sin kolonilott. Alla krusbär berätta dom var bortplockade. Så trist när andra kommer dit och förstör. Dom har börjat gå nattvakt där.
  Blir så himlans arg när man läser om hur dom lurar äldre, äldre tanter som sitter och solar på sina uteplatser vid radhusen råkar illa ut, tjuvarna smyger sig på dom och rycker av dom smycken.
  Ha det så bra, Inte klokt att det gått så många dagar i Juli redan.
  Kramar från Gun-Britt

  SvaraRadera
 7. Värmen fortsätter och jag läste att ni i norr har det nästan varmast i landet! Det börjar bli i det varmaste laget nu! Kram

  SvaraRadera
 8. Such a cute Christmas image and you have coloured it perfectly. Love the design paper.
  {I would love you to take part in my 900 Follower Give-away. Thank you so much if you have already entered and good luck}. Hugs Desíre {Doing Life}

  SvaraRadera
 9. Vi har fått några moln på himlen. Lite av en köldknäpp. Bara 29 grader. 34 hade vi en kort stund mitt på dan! En aning varmt! Kram

  SvaraRadera
 10. Hej vännen!
  Kommentaren kom till mej.
  Var kul att sitta och måla så många. vi stängde av ljudet på mobilerna och lyssnade på lugn musik. När jag målat klart kände jag mej varm om kinderna, kopplade av så mycket.
  Folk är ju för hemska kommer in på vår parkering och blockerar infarten med en bil, dom var på väg och skulle stjäla ett hjul från en bil när det var ljust, trodde tjuven jobbade efter mörkrets inbrott.
  Har ni fått förrådet så ni kan börja fylla det?
  När vi kom till den här lägenheten direkt efter bankbesöket och fått nyckeln så möts vi av tre städare. Gissa om jag blev förbenad.
  Ja man ser när man ska flytta vad mycket saker man har. Jag kunde inte låta bli och buda på garn på Tradera, tycker själv att jag har för mycket det som redan finns. Men eftersom jag stickar och skickar till små barn någonstans i världen så går det ju åt lite garn.
  Var så glad när det åska och regna och man kände lite svalka men nu är det lika hett igen.
  Ha det så bra
  Kramar från Gun-Britt

  SvaraRadera
 11. Kul med jul mitt i sommarvärmen :) Valpen är bara så gullig :) Kram

  SvaraRadera
 12. Fint kort men vovven såg lite ledsen ut, fast det beror säkert på den härligt goa värmen vi har! Alla blir ju lite slaka...Kramiz

  SvaraRadera
 13. Allt var verkligen toppen, hur går det med er flytt i värmen ? Stackare. Kram

  SvaraRadera