måndag 1 februari 2016

2015 - ett år med glädje och sorg

Hej!

Det har inte blivit mycket bloggande på sistone, haft fullt upp och slutet av 2015 var inte det jag hade väntat.

2015 började med att sonen föddes 6 januari, en  helt underbar start på året och även om det var fullt upp så var det mysigt. Hann med semester i Tjeckien som vanligt med besök hos mannens familj. Sedan har jag jobbat hela hösten och det var skönt som omväxling, sonen och pappan hängde hemma och hade fullt upp.

I början av november hände det man inte trodde skulle hända, pappa dog helt oväntat och världen hamnade upp och ner. Det har varit mycket jobb med allt pappersarbete, städa ut lägenheten och ordna upp det ekonomiska. Begravningen i början av december var en tung dag men skönt att ha familjen som stöd, de har varit ovärderliga och även mina vänner.

Så ett år med mycket glädje och även sorg, men nu är det 2016 och hoppas på ett bättre år med mer glädje. Vi har firat sonens första födelsedag och det bästa var att riva bort papper från presenterna. =)

Hoppas komma igång med pysslande igen, tagit en paus från ett designteam och ett har tagit avsked, så nu blir det bara födelsedagskort och annat som görs lite snabbt när jag hittar igen saker. =)

Det var lite uppdatering om min vardag, är föräldraledig nu hela våren och det är rätt trevligt, vi har överlevt första magsjukan också.


2 kommentarer:

 1. Hej :)

  Att få barn är bara sååå underbart.
  Att få se alla deras framsteg. Att få finnas där för dom. Att få lära dom saker osv. Helt underbart :)

  Inget vidare roligt slut på ert 2015 inte.
  Jag beklagar sorgen. Det är hemskt jobbigt när någon man håller kär lämnar jordelivet *många kramar skickar jag*

  Härligt med föräldraledigt under våren.

  Ha det så bra.
  Kram kram Gurkiss

  SvaraRadera
 2. Hej :)

  Kommer in med en massa kramar och hoppas att allt är fint med er och att ni njuter av livet.

  Kram kram Gurkiss

  SvaraRadera