tisdag 12 juli 2011

Doppresent

Här kommer en bild på doptavlan jag gjorde på en canvasram till lille Helge, hans föräldrar gillade den! =)
Dopet var jättefint och jag hade en trevlig vecka nere hos dem i Sandviken! Kom hem i torsdags och har haft fullt upp sen dess! =)


I lördags blev det en heldagstur ner till Järkvissle och Trollbyn, Thaipaviljongen och Döda Fallet! Det var jättekul att se alla de sakerna och även om det var en varm dag så gick det bra! Hann med en tur in på lite loppis på hemvägen också, fyndade en liten gris! =) Bilder kommer också, har inte hunnit gå igenom dem ännu!

11 kommentarer:

  1. Vilket fint kort. Du är så duktig!
    Blev det något regn?=)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Åhh vilket gulligt kort! :) SV: oj, det lät inte helt fel det heller måste jag säga, mums! :) Ojoj, va trevligt!:) Ha en bra kväll nu.Kramis

    SvaraRadera
  3. Åhh vad skoj med dop. Jättefint kort! Helge är ett ovanligt namn på ett litet barn. Min morfar hette det så jag tänker på en äldre person när jag hör det ;)
    Kul med så mycket dans framför dig. Det är bra motion också :)

    Kramisar

    SvaraRadera
  4. Vilket fint kort! Kul att se hur de riktigt gamla namnen nu är tillbaka, namn som vår generation absolut inte valde...men nu kommer de igen! Kramiz

    SvaraRadera
  5. Hej och god morgon på dig min vän:)
    VILKEN UNDERBAR OCH FIN Dop tavla dom måste ha blivit jätteglada för den:) Mycket fint minne att få:)

    Ja du det är lite blandat pyssel nu med Jul saker, tändsticksaskar och annat ingen ordning alls ha ha ha:)Tusen tack för trevliga ord om mina saker det uppskattas mycket:)

    Vad roligt att höra att du har haft en skön semestertripp till Sandviken. Roligt att få åka bort i bland att träffa andra människor och få byta miljö och uppleva andra saker:) Man behöver det:)

    Min sommar är helt okej tack snälla:)
    Tar mycket dagen som den kommer och ser vad den har att erbjuda och var jag har lust med och orkar med:) Skönt att kunna göra så också i bland:)

    Just nu har vi Norge besök, det är min syster äldste son och hans sambo som är här:) Det är mycket trevliga ungdomar så det funkar jättebra fast like skönt är det att dom åker hem nu på fredag. Det blir jo mycket extra med att handla, laga mat, tvätta och städa när man har besök av två extra i nästan 14 dagar !

    Det har varit mycket fint väder här med så har fått tagit med ungdomarna ut på sjön med segelbåten och det blev mycket uppskattat:)

    På lördag så åker jag i väg med min kära sambo på en veckas segling i Stockholms skärgård:) Det ska bli mycket mysigt och längtar massor efter mycket mys och egen tid med honom:)
    Håll tummarna för att vi får fint väder:)

    Ha en fortsatt jättetrevlig sommar och semester och passa på och njut massor:)

    Ha det bäst och massor med sommar kramar från din lila vän Inger:)

    SvaraRadera
  6. Tjusigt kort, och här har det uppdaterats en del sedan jag sist tittade in. Hoppas du har en trevlig semester!!
    /Hella

    SvaraRadera
  7. Hej på dej!
    Fint dopkort.
    Har du många grisar?
    Jag har inte räknat mina.
    Gillar ortsnamnen som finns hos dej låter så mysigt.
    Ha en bra dag.
    Kram från Gun-Britt

    SvaraRadera
  8. Så himla fin doptavla du gjort, förstår att han föräldrar tyckte om den.

    Ta hand om dig. Kram Sara

    SvaraRadera