måndag 25 maj 2009

Lördag, Kulturnatta med syster å FF

Lördag började med ett besök på pysselmässa, fyndade lite saker från Pagoni, Scraphuset och KortKarin (hon finns i Skellefteå).
Dock lite jobbigt med regn av och till plus att kolla på saker i full regmundering är lite jobbigt!

Cyklade sen i till stan, fick en specialhamburgare från Umeå Energi, missade av någon konstig anledning att ta kort på den men föreställ er en hamburgare med fyllning av hamburgare, chips, lakritspipa och kexchoklad + lite sås!
Kikade sen på Starke man kvalet, de lyfte en combi, först utan människor i och sen fyllde de på eftersom, Emil från Gävle och Starke Anders var de som delade vinsten till sist. Flat Faye tyckte det var rätt spännande!

Sen tog vi en fika på Schmäck och cyklade sedan hemåt, jag hade ju lite bakning att fixa innan söndagen.

Kom hem och bakade "Falsk tosca/Ängelkaka", luktade gott efteråt och hann äta lite medan regnet öste ner, det var dubbla regnbågar ute, första gången jag ser sånt. Har en bild med FF och en regnbåge.

Precis efter regnet cyklade vi in till stan och och såg på artister, först ut var Night by Night från England, de spelade bra och vi köpte t-shirt och cd. Sen lokala bandet Wolfman Jack, de spelar bluesaktig musik, rätt coola.


Då var det dax för huvudattraktionen, Alannah Myles, hon kom in och så lite udda ut, krokig och nacken inte rak direkt, men rösten var i stort sett densamma, så underhållande att höra men inte direkt att se på.

Efter hennes konsert så kilade vi in på MAX och åt en hamburgare och fick lite välbehövlig värme innan vi gav oss ut till stora scenen igen, där spelade "Sorry that we bowl" lokalt umeband och efter det en alternativ modevisning där de visade allt från 50-tals inspirerat till latex kläder.Sen spelade till sist Mexicoma och det var bra, men sent blev det innan jag kom hem, tog kort på Flat Faye ca 01.40 på gamla bron.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar