onsdag 6 maj 2009

Skönt att vara hemma

Det har varit två givande dagar i Båstad, på hotellet nere vid havet, så gissa om det var en fin utsikt från balkongen i mitt rum, om man bortser från trädet som stod där!

Några småsaker som inte funkat så bra, men annars två fullspäckade och givande dagar, fyllda med föreläsare från de olika skolorna + igår Anna Rosengren som pratade om värderingar och fördomar + gjorde lite praktiska övningar. Vi som träffades var personal från de fyra skolorna, dvs Umeå, Göteborg, Kristianstad och Stockholm, lite nya ansikten och några jag kände igen. Utbytet med de andra assistenterna var givande som alltid, speciellt när man får träffa lite nytt folk.

Ska skriva mer imorgon men är lite trött nu, började dagen idag med att stiga upp innan 7 och göra min övningar, frukost 7.30 och sen packa och checka ut innan dagen började 8.30 (konferansgäster checkar ut innan 10). Hela förmiddagen fram till lunch var fullspäckad med information och sen efter lunch yrkesträffar igen, 14.45 taxi till Halmstad och flyget, framme på Arlanda 17.15 ca och det berättar jag mer om senare idag!

Godnatt, alla kommentarer svaras på senare idag också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar