måndag 26 mars 2012

Måndag morgon

Idag var det 2 grader när jag cyklade till jobbet, är nog lite varmare nu i alla fall men ryktas om regn idag, vilket jag hoppas är osanning! Av någon anledning så kommer jag inte in till andras bloggar på blogger idag, så svarar på kommentarer senare ikväll! 

Jobb hela dagen, sen skulle pappa komma på besök och efter det hem och göra lite nytta. Ska handla imorgon kväll, onsdag bokklubben och torsdag min tur att ha middag, så fullt upp nu! Hoppas kunna träna igen till helgen dock, men förhoppningsvis blir det lite promenader på onsdag! =)

Testade i alla fall vattengympa igår och det gick riktigt bra, fick bara lov att skippa hantlarna p g a armbågen, men den ska förhoppningsvis bli bättre snart. På torsdag ska jag få akupunktur för första gången, hoppas det går bra, är inte så förtjust i nålar men värt att testa!

Såg första skotten komma upp från pluggboxen imorse, verkar vara salladen, rocket och mizuna, som är ivrigast på att komma upp, till en annan gång ska jag plantera snabbväxande saker i något annat, tror att det kommer att skjuta skott i omgångar, får se hur jag löser det då det är dax för omplantering! =)

5 kommentarer:

 1. Ja lite kallare har det varit på mogonen, jag har fått skrapa rutorna på bilen när jag har åkt från jobbet straxt efter 7. Desto skönare har det blivit under dagen. Kram

  SvaraRadera
 2. Full upp mao.... Själv har jag liksom kommit av mig alldeles.... Men så är de väl ibland. Lycka till med akupunkturen!

  SvaraRadera
 3. Ja, du har verkligen fullt upp! Skoj :)
  Det ryktas om regn här imorgon. Mig gör det inget. Blommorna måste få sitt dom med ;)

  Kramisar

  SvaraRadera
 4. Vattengympan var jättekul, men jobbig *ler* Djupvatten var inget för mig... Guppade runt som en litet (jättestort) flöte och tog mig inte alls dit jag skulle....

  SvaraRadera
 5. Hej vännen!
  Jag har haft lite problem att komma in på bloggarna nu.
  Undrar så varför det blir blockerat.
  Såg dina fina kort du gjort.
  Vilken växtkraft på fröerna. Är så kul att se när det börjar spira.
  I söndags såg jag mina första tussilago.
  Dom är friska nu så vi gör ett nytt försök nästa helg att Gratta henne.
  Ser ut att bli en fin dag är 8+. Svår tid nu och veta hur man ska klä sig.
  Blev så glad igår när gubben hade hittat yoghurten som vi letats så mycket efter.
  Ha en bra dag
  Kram från Gun-Britt

  SvaraRadera