fredag 1 juni 2012

Jag vann...

hos Kalasmums... spalampor till mitt badrum, fyra stycken, de kom hem idag och jag ska testa vilka färger de har snart, när jag hittat batterierna! =) Tydligen går de att fästa på kakel (har inget) badkaret och även flyter om man vill det! =)

Så det var en kul överraskning att vinna, oftast tävlar jag i pysseltävlingar men denna gången hade jag turen med mig på detta!
3 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Grattis till vinsten. Fint det kommer att bli med lamporna.
  Såg ditt fina kort i inlägget före detta.
  Mallen till kortet var för stor att använda på ett A4-ark. Tur att jag köpt upp en hel del på Lidl för dom arken är mycket större. Pappret jag hade till kortet var blommigt på ena sidan och enfärgat på andra sidan. Satt dit blommor och träskoänglar när jag fixa kortet.
  Stambytet kommer att ta 8 veckor om dom inte hittar asbets eller vattenskador tar det längre tid, räcker att få vänta i 8 veckor. Det är 23 lägenheter i min port.
  Jag har gett upp hoppet om min akupunktur.
  Ha det bra.
  Kram från Gun-Britt

  SvaraRadera
 2. Hej på dig Ellis vännen :)

  STORT GRATTIS till vinsten så himla kul :)

  Gävle mässan var verkligen super trevlig och super bra:) Har redan bokat upp mig till nästa mässa och längtar MASSOR :)

  STORT TACK också för fina komplimanger över det som jag gör det värmer och gör mig MYCKET GLAD :)

  Nu pluggas det för fullt och det är mycket så därför så får bloggen vika undan lite nu. Hinner inte med allt och måste prioritera skolan just nu så är det bara. Fast bloggen kommer absolut att finnas kvar och när det finns tid, ork och möjlighet så kommer jag uppdatera den:) Det funkar helt okej fast är mycket trött och har väl inte helt landat i dom nya rutinerna än men det kommer nog :) Har inte fått in studietekniken riktigt än men det går bättre och bättre.

  Önskar dig en jättetrevlig lördag och helg:)

  Kramar från Lilla Vännen Inger ♥

  SvaraRadera
 3. Grattis!

  Dom där hade jag också velat vinna!

  // Kram

  SvaraRadera