söndag 19 februari 2012

Buzzador för Dove

Jag buzzar just nu för Dove Nourishing Oil Care Balsam och har delat ut alla testprodukter till mina kompisar, har börjat få lite feedback från olika håll och de flesta verkar tycka om den, ett stort plus är att den har en mild doft som funkar för mig som inte tål starka dofter! 
Nu återstår att skriva en slutrapport under veckan och sedan får jag se om jag har turen att få testa andra saker i framtiden! =)

6 kommentarer:

 1. Han är så söt :) Ja det är skönt för då slipper jag gå till affären stup i ett då jag inte får bära så tungt och få värre foglossning. Jag klarar mig utan snön ;) Vill helst ha vår nu men det dröjer nog en månad till iallafall.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Har vi otur dröjer det nog längre än en månad innan vi med får vår men jag deppar inte ihop för det för vi har börjat får ljusare dagar iallafall :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det är skönt för vi behöver ljuset och solen :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!
  Kul att vara med och testa olika produkter.
  Har läst om Buzzador.
  Kanske jag vågar testa oxå har oxå problem när det luktar för starkt.
  Så skönt att kameran är hemma igen.
  Idag har vi -5 solen kikar fram lite.
  Det snöade igårkväll igen.
  Dom som sandar är flitaga nu, men man ser ju knappt sanden.
  Jag repa upp raggsockor igår garnet är rosa en bit och sen vitt. Första raggisen blev fint mönster. Gick inte att få något liknande på andra. Så nu ger jag garnet till en kompis.
  Ska se om jag hinner få ordning på alla papper idag. Känns som jag skulle behöva ha flera hyllor. Kom på jag tar bort alla tyger och lägger dom på ett annat ställe.
  Ha en bra dag.
  Kram från Gun-Britt

  SvaraRadera
 5. Vad kul att du kom med den, det gjorde inte jag. Kram

  SvaraRadera
 6. Jag gillar Dove, så det är säkert en bra produkt! Kram

  SvaraRadera