lördag 25 februari 2012

Dålig start på helgen + smyckesefterlysning

Min fredag började bra, hälsade på mamma, hämtade hennes tv som varit på reparation, tog en tur på stan och kollade ett smycke till en kompis men det fanns inte, eller de visste inte vad jag pratade om! Så får se om hon hittar det själv senare! Om någon vet om hur man hittar detta så hojta till, det är en jordglob som är skapad av Pilgrim i samarbete med Läkare utan gränser:Sedan köpte vi med oss sushi till mamma,  åt den och fikade lite + såg på tv! Kände mig lite risig men inte värre än att jag kunde gå hem, trodde jag. Hann en tredjedel innan jag började må illa, kräktes och fick sedan ont i halsen och svällde, lite problem med andningen igen. Syster var med och blev lite skrämd, så vi gick tillbaka till mamma, fick skjuts hem men på vägen så ringde jag sjukvårdsrådgivningen och de tyckte att jag skulle kolla upp det då andningen var påverkad!

Så det blev en tur upp på Primärvården på Ålidhem, då var klockan efter 23, de har öppet till 24 tack o lov, fick vara där till ca 1 innan jag kunde åka vidare, de klassade det som en allergisk reaktion, jag fick tavegyl, aerius och inhalera lite starkare medicin än min vanliga astma medicin, svullnaden i halsen gick ned tack o lov. Efter en tur om hem för att hämta lite saker så sov jag över hos mamma, syster också. Somnade och vaknade en hel del pga slem i halsen, har fortfarande problem med det nu men dricker diverse drycker som jag hoppas ska hjälpa till att få det natt lossna och åka ut snabbt! =)

Nu hemma sen några timmar, ska se mello och städa lite här hemma. Är värdinna för ME&I klädparty imorgon och måste få undan lite pysselsaker mm innan dess!


3 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Dom pappren var fina.
  Låter intressant med tabletterna med gurkmeja.
  Förstår att du skämde syrran tur att du åkte iväg och fick medicin. Vet du vad det kunde vara som utlöste det hela?
  Har kollat efter smycket verkar vara smårt att få tag i.
  Vad är det för kläder som visas på partyt?
  Var rädd om dej och ha en bra dag
  Kram från Gun-Britt

  SvaraRadera
 2. Har ingen aning om smycket. Ska forska i det. Är nog själv intresserad..... Kram

  SvaraRadera
 3. Du har inte fått något napp? Kram

  SvaraRadera