fredag 31 juli 2009

Regn och åter regn

Hade en bra kväll igår förutom regnet som började ösa ned när vi åkte till festivalen och inga av våra såkallade regnsäkra jackor klarade regnet, så blev genomblöta, köpte en fin gul regnponcho så klarade mig lite bättre ett tag då.

Efter en liten värmestund hos Sudd så gick vi ut igen och då hade regnet gett med sig, men då var vi ju redan blöta och fuktiga!

De som var klart bäst igår var Deathstars, de var underbara och spelade bra, Sonic Sundicate var också bra men en mycket hoppig publik tyvärr. A Camp spelade bra men John ME var bättre tyckte jag! Pilgrimz lät inte så bra live, förutom när vi hade gått ut från området!

Lera och pölar fanns det gott om, en kille som dessutom slängde sig i en pöl och plaskade runt, fy katten vad kallt det måste ha varit för inte att tala om det leriga vattnet som han plaskade runt i!

Har haft det jättetrevligt här hos Mim, sambo och katterna, så det var kul att jag äntligen kunde åka ned och hälsa på dem.
Ska åka till Sthlm med tåg i eftermiddag, sen blir det bloggträff lördag och söndag, det ska bli trevligt! Åker hemåt på måndag igen, men hoppas på sol i helgen, det vore rätt så skönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar