söndag 2 augusti 2009

Sol och värme!

Vilket underbart väder vi har haft idag på blogträff nr.2, solen har lyst och värmt, jag är röd i urringningen.
Det var roligt att träffa EMO också, annars var vi nästan samma gäng som igår! Idag åt vi på Michelangelo i Gamla stan, åt en smarrig quattro stagioni (pizza) med riktiga musslor i skal på, kommer bild!

Sen tog vi en promenad mot Kungsträdgården via lite små gränder och har sett lite mer av stan än tidigare. Stannade i kunsträdgården och lyssnade på lite musik, sista Pridedagen och åt glass, det var härligt!

Det blev en lugn dag idag, lite mat, sol och promenader, vi gick alla tillsammans till centralstationen där vi sa hejdå till Veiken och hennes man innan de åkte hemåt, sen blev Garlica och Sita upphämtade och EMO kilade iväg. Majsan, Stevie och jag tog en tur ner på klo och sen skiljdes vi åt också, lyckades hamna på samma tunnelbana som EMO så vi sa hejdå igen och nu är jag på vandrarhemmet.

Har precis tagit en dusch, skönt och ska dricka lite mer ingefärste innan det är dax att kila iväg och möta upp mina kompisar O och A för middag!

Har haft två underbara dagar och imorgon blir det att checka ut och släpa väskan till centralen, låsa in den och strosa på stan, äta sushi och sen åka ut till Arlanda och flyga hemåt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar