Glömde såklart att ta en bild på det, oturligt nog nu när jag använde min fina älgpasta till detta! =)
Ingredienser
400 g | pasta |
---|---|
2 burk | tonfisk, burkar (á 185g), i olja |
2 dl | crème fraiche, lätt |
1 dl | dill, hackad |
0,5 st | rödlök, finhackad |
0,5 dl | kapris |
2 msk | citron, pressad |
1 msk | citron, rivet skal |
1 tsk | salt |
2 krm | svartpeppar, grovmald |
Tillbehör
3 st | ägg, hårdkokta |
---|---|
tomat | |
gurka |
Tillagning
1. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
2. Häll av oljan från tonfisken och dela den i små bitar. Blanda den med creme fraiche, dill, rödlök, kapris, citron och salt.
3. Blanda den avrunna pastan med tonfiskblandningen.
4. Servera med kokt ägg, tomat och gurka. Mal över svartpeppar och garnera med dill.
2. Häll av oljan från tonfisken och dela den i små bitar. Blanda den med creme fraiche, dill, rödlök, kapris, citron och salt.
3. Blanda den avrunna pastan med tonfiskblandningen.
4. Servera med kokt ägg, tomat och gurka. Mal över svartpeppar och garnera med dill.
Det här lät jättegott. Nu ska minsann sambon få bekänna färg och laga det här!
SvaraRaderaHa en fin dag!
Tonfisk är en favorit. Tyvärr är det längesedan vi åt det nu... Kram
SvaraRaderaLåter jättegott, ska absolut prova. Tack för receptet :)
SvaraRadera