torsdag 26 mars 2009

Boktips, läst lite i veckan! =)

Blå dahlia- Nora Roberts, första av tre delar som handlar om en unga kvinna som blir änka väldigt plötsligt och beslutar sig för att söka jobba i en handelsträdgård, den verkar mycket lovande och nu när jag är inne i en blomperdiod så känns det kul att första bokens handling utspelas i en handelsträdgård med omnejd!

Den bortlämnade flickan, Kathy Harrison, en bok där hon berättar om sitt och mannens liv som fosterföräldrar, otroligt gripande, tårarna bara rann på slutet.

Svart som synden av Stephen Booth, åttonde boken om poliserna Ben Cooper och Diane Fry, spännade som vanligt och en spänning som håller från början till slut, är totalt såld på denna deckarserien. Boken börjar med att en ung säsongsarbetare hittar ett lik under marken där han gräver på en gammal bondgård och kontaktar polisen.

Svart lögner, rött blod av Kjell Eriksson, handlar om Ann Lindell, en Uppsalapolis som hamnar i en utredning där hennes nya kärlek verkar ha blibvit inblandad i, dock inte på ett positivt sätt och hennes arbete och personliga liv ställs på svåra prov. Gillar hans böcker och det finns fler om Ann Lindell.

Sist men inte minst, Blood beast och Demon Apocalypse av Darren Shan ur Demonata serien, de handlar om Grubbs, enda överlevande i en familj som är förbannade och där barnen om de har otur drabbas av ödet att bli varulvar i tonåren, ifall att inte de lyckas bryta förbannelsen genom att vinna över Lord Loss i schack. Dock så lyckades de inte det då hans syster började förvandlas utan hela familjen blev slaktade av demoner och hans värsta fiende efter det är Lord Loss, en demon härskare som är riktigt farlig, för mer läsande om detta och mer förklaring till dess blodisande och hemska men grymt bra böcker kolla in hemsidan! Jag har även läst hans serie om Vampyrer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar