onsdag 25 mars 2009

Jag och kryckorna på äventyr

Tänkte at jag skulle testa att gå ut igår, så hoppade ner för trapporna hållandes i trappräcket med ena handen och andra i krycka + krycka under armen, det gick bra.
Vi har en blå sand låda utanför så satte mig på den en stund och fick lite frisk luft, det var skönt.
Sen skulle jag då upp för trapporna igen, det tog dubbelt så lång tid för jag höll på att tappa kryckan jag höll under armen hela tiden, så var helt slut när jag väl kom ut.

Vilade och fikade lite, sen kom mim arbetskompis L på besök, det var kul, fick se ultraljudsbilder också. Så vi surrade på en stund innan hon skulle hämta sin sambo + hon tog ner mitt våffeljärn också.

Efter middagen ringde mamma och kom för att hämta mig till pysselkvällen, så då var det att hoppa ner igen och hoppa till bilen, klarade mig från att halka då det fortfarnde är mycket is på gårdsplanen. Gissa om det var kul att komma hemmifrån och få pyssla lite, även om trappstegen upp till Krumelur är lite väl höga men en kvinna som kom hjälpte till + mamma, när jag skulle upp.

Hann med att göra 5 påskkort och ett 3D kort, så det var kul + fick träffa lite nya och gmla pysselvänner, efter lite fika så skjutsade mamma hem mig, lyckades komma på ett bättre sätt att bära andra kryckanpå, så tog mig upp enklare denna gången. Sen masserade mamma nacken lite åt mig, vilket var välbehövligt efter att ha hoppat på kryckor nu sen fredag.

Resten av kvällen blev lugn, såg tv bla Gordon Ramseys Cook-a-long live, mcket gott där!

Korten kommer i nästa inlägg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar