måndag 30 november 2009

Bokklubbsmöte

Efter jobbet idag, som blev på skolan, då praktikeleven var sjuk, så var det dax för bokklubbsmöte igen. Nu har vi läst ut Marcus Birros bok Landet utanför, den var bra men inte så mycket mer än så, hände inte så fasligt mycket men välskriven var den!

Nästa bok blir Elizabeth Gilberts bok, mitt val med lite hjälp:

Klockan är 3 på natten och Elizabeth Gilbert ligger på badrumsgolvet och gråter. Hon är drygt trettio, hon har en man, ett hus utanför stan, ett framgångsrikt jobb och försöker få barn - men hon är inte lycklig. En slitsam skilsmässa, en depression och en turbulent kärleksaffär senare bestämmer hon sig för att söka efter det hon verkligen vill med livet.

   För att på allvar ge sig själv tid och utrymme för att finna sig själv bestämmer hon sig för att alldeles själv ge sig ut på en lång resa. I den här boken får vi följa med på hennes reseäventyr. Hon börjar i Italien där hon lär sig konsten att njuta, i Indien konsten att nå sinnesro och i Indonesien hitta balans. En intensiv, känslig och underhållande memoar om att finna sig själv och allt som kan hända när man tar ansvar för sitt eget välmående.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar