söndag 29 november 2009

Lördag och 40 års kalas + första advent

Igår var det bakning och presentinslagning, en kompis till oss fyllde 40 så vi hade samlat ihop lite saker, en burk med kakor som jag bakade igår, schampoo, hårinpackning, duschgel, en rosa kanin och en dansbiljett + kortet som jag också gjorde igår!

Hon blev jätteglad över presenten och vi hade slagit in den i en korg med cellofan runt och fina snören! Kom till festlokalen vid 18 och fick god mat från Droskan och efterrätt som Cissela hade gjort, päron med after eight och polkagrisgrädde! Så vi hade en trevlig kväll, surrade, dansade lite och åt gott!Idag blev det lite sovmorgon, sen fick jag skjuts till mamma och därifrån gick jag ned till stan och mötte syster och kusin för att handla fika, det är tradition på första advent!
Sen tillbaka till mamma och fikade innan det var dax att cykla in till stan och äta middag på Göteborg med en kompis, då upptäckte jag att tramporna vara snurrade runt, så fick styra runt min cykel både dit och hem. Nu blir det att skicka den på reparation, nåt lager som kraschat mest troligt!
När jag kom hem så blev det handling, åkte med morbror, syster och kusin till MAXI och handlade lite mat + en ny adventsljusstake till fönstret, min gamla i plast vill inte vara med längre.
Efter det har jag tagit det lugnt, sett på Bones och ser nu ikapp lite jag spelat in, hittade igen min pusseladventsljusstake och har tänt första ljuset! Mys!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar